neljapäev, 11. oktoober 2012

Riisi-porgandivorm


8 dl keetmata riisi
8 dl keskmiselt riivitud porgandeid
4 muna
1 sibul
1 dl vett
150 g riivitud juustu
soola
pipart
hakklihamaitseainet

Riis keeta soolaga maisestatud vees pehmeks, riivitud porgandid ja sibulad kuumutada vähese õliga pannil läbi nii, et ei ole enam toored, lisada soola. Keedetud riis segada kuumutatud porganditega, lisada maitseaineid. Saadud segu panna küpsetuspaberiga kaetud vormi (minul oli 26x36 cm vorm), valada üle lahtiklopitud munade ja veeseguga, riisisse teha mõned augud, et vedelik paremini riisisse vajuks, pärast siluda tasaseks ja raputada üle riivitud juustuga. Panna 200kraadise ahju keskmisesse vahesse ja küpsetada kuni vorm on pealt kaunis kuldne ja vedelik on tahenenud.

1 kommentaar:

Anonüümne ütles ...

8dl riisi on liiga palju.

Related Posts with Thumbnails