kolmapäev, 10. oktoober 2012

Kõrvitsa-ricottavorm



700 g kooritud ja pehmest sisust puhastatud kõrvitsat
6 spl suhkrut
400 g ricottat või kohupiima
4 muna
1 sidrun
4 spl jahu
100 g rosinaid

Kõrvits riivida keskmise riiviga. Munad kloppida koos suhkruga lahti, lisada ricotta, riivitud kõrvits, mis pigistada enne natuke kuivemaks. Sinna lisada ka sidrunimahl, pestud rosinad ja jahu, kõik segada kokku, panna küpsetuspaberiga kaetud vormi. Minul oli 26x36 cm vorm. Küpsetada 200kraadise ahju keskmises osas kuni on küps.
Kui ricotta asemel kasutada kohupiima, siis võib sidruni ära jätta ja lisada rohkem suhkrut, sest ricottal ei ole haput maitset.

Kommentaare ei ole:

Related Posts with Thumbnails