laupäev, 13. oktoober 2012

Õuna-jogurtikook


Ilma rasvaineta mahlane kook.

Põhi:
3 muna
1,25 dl suhkrut
3 dl jahu
1 tl küpsetuspulbrit
1 sidruni või apelsini mahl

Põhja peale:
4 dl õunatükikesi

Kate:
2 dl jogurtit
0,5 dl suhkrut
1 muna
1 tl vanillisuhkrut

Põhja jaoks vahustada munad koos suhkruga kohevaks vahuks, lisada küpsetuspulbriga segatud jahu ja mahl. Vedel tainas valada küpsetuspaberiga kaetud ümmargusse koogivormi. Sinna peale  panna väikesed õunatükikesed. Need valada üle omavahel kokku segatud katte ainetega.

Ahjuplaadil küpsetamiseks teha olenevalt ahjuplaadi suurusest 2 või 3 taigna kogust.

Küpsetada 200kraadise ahju keskmises osas ~30 min kuni kook on küps.

2 kommentaari:

Anonüümne ütles ...

Olen Mavis Calos, esindaja Aiicco kindlustus plc, anname välja laenu individuaalsed erinevused usalduse ja au. anname laenu intressimääraga 2%. kui olete huvitatud võtke meiega ühendust selle ettevõtte e-post: (maviscalos_laen_laenamine@outlook.com) nüüd jätkata oma laenu üleminekudokumendi ok. kui teil on vaja laenu, et luua ettevõtte või kooli te olete väga teretulnud Aiicco kindlustus plc. Võite meiega ühendust võtta ka selle e-post: (amaah.credit.offer@gmail.com). saame üle kanda summa, mida taotletakse enne nädalas.

Scott Douglas ütles ...

Tere hr / pr
Pakume eralaenude, äri- ja isikliku laenu väga madala intressimäärad nii madal kui 3% ühe aasta jooksul kuni 30 aastat tagasimakse perioodi kõikjal maailmas. Pakume laenu 1000 kuni mis tahes summa, mida taotleda, võtke meiega täna E; paydayloancompany9@gmail.com

Related Posts with Thumbnails