Alliaks: Ajakiri Kööginurk, seal oli maarahva sushi nime all.
Atraktiivne ja maitsev rull.
1 peet
1 porgand
2 kartulit
riivitud juustu
1 heeringafile
100 ml majoneesi
10 g zelatiini
vett zelatiini paisutamiseks
soola
Koorimata köögivilajd keeta pehmeks, koorida ja riivida. Riivitud köögiviljadele lisada veidi soola, hoida eraldi kaussides. Zelatiin paisutada veega vahekorras 1:4. Paisunud ja lahustatud zelatiin segada kiiresti majoneesiga. Kõikidele kihtidele peale heeringa- ja juustukihi segada zelatiiniga majoneesisegu.
Lauale laotada toidukile, esimese kihina laotada sinna peedi-majoneesisegu, teisena kartulikiht, siis porgand, juust, tükeldatud heeringas. Keera toidukile abil rull, kihte mitte kokku suruda. Hoia mõned tunnid külmkapis, siis lõika umbes kahe sõrme laiusteks juppideks.
Kommentaare ei ole:
Postita kommentaar