Alliaks: Ajakiri Kööginurk, seal oli maarahva sushi nime all.
Atraktiivne ja maitsev rull.
1 peet
1 porgand
2 kartulit
riivitud juustu
1 heeringafile
100 ml majoneesi
10 g zelatiini
vett zelatiini paisutamiseks
soola
Koorimata köögivilajd keeta pehmeks, koorida ja riivida. Riivitud köögiviljadele lisada veidi soola, hoida eraldi kaussides. Zelatiin paisutada veega vahekorras 1:4. Paisunud ja lahustatud zelatiin segada kiiresti majoneesiga. Kõikidele kihtidele peale heeringa- ja juustukihi segada zelatiiniga majoneesisegu.
Lauale laotada toidukile, esimese kihina laotada sinna peedi-majoneesisegu, teisena kartulikiht, siis porgand, juust, tükeldatud heeringas. Keera toidukile abil rull, kihte mitte kokku suruda. Hoia mõned tunnid külmkapis, siis lõika umbes kahe sõrme laiusteks juppideks.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
.jpg) 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
.png) 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Kommentaare ei ole:
Postita kommentaar