teisipäev, 2. veebruar 2010

Paneeritud kartuliviilud

Sellel nädalal on meil kokaklubis teemaks: kartul.

Allikas: „100 rooga”


Kui eelmisest päevast jäi järele kartuleid ning soovid valmistada midagi põnevat ja originaalset, kuid mitte keerulist, on paneeritud kartulid just õige toit. Selleks ei kulu palju aega ega toiduaineid.

5 keedetud kartulit

1 muna

1,5 spl jahu

kartulimaitseainet

pipart

soola

Lõika kartulid viiludeks. Klopi munad lahti ja maitsesta kartulimaitseaine ning pipraga. Lase õli pannil soojaks. Kasta kartuliviilud algul munasse ja siis jahusse ning pane pannile praadima. Prae mõlemalt poolt.

Lisandiks sobivad värsked köögiviljad või lihtne värsketest köögiviljadest tehtud salat.



1 kommentaar:

Anonüümne ütles ...

Everyone loves what you guys are up too. This sort of clever work and reporting!

Keep up the terrific works guys I've included you guys to my personal blogroll.

Here is my page Blackjackonlinecasinos.Co.Uk

Related Posts with Thumbnails