teisipäev, 9. veebruar 2010

Kapsavorm


Allikas: Ajakiri "Kööginurk" 11/2009

800 g kapsast
150 g suitsusinki
1 porgand
2 spl mannat
2 muna
3 spl majoneesi
0,5 tl majoraani
pipart, soola

Haki kapsas peeneks, hõõru 1,5 tl soolaga sisse ja lase pool tundi seista. Vala väljaimbuv vedelik ära, lisa riivitud porgand (riivisime ja seejärel purustasime), lisada manna, munad, maitseained. Määri küpsetusvorm õliga, vala köögivili sisse, määri pealt majoneesiga, puista peale
õlis praetud singikuubikud, riputa üle riivsaiaga. Küpseta 200-kraadises ahjus 30 minutit.

Tegime ühel päeval kokaklubis ilma riivsaiaga üle puistamata, teisel korral riivsaiga, kuid riivsaia võiks ära jätta.
Lihtsalt valmistatav toit.

Kommentaare ei ole:

Related Posts with Thumbnails