esmaspäev, 23. aprill 2007

Minipitsad


Pärmitaigen:

50 g pärmi
4 dl vett
1 tl soola
10 dl jahu
4 spl õli

Pärm vedeldada soojas vees, lisada sool, jahu, segada mikseri taignakonksudega või sõtkuda käega. Lasta kerkida 2-kordseks.

35 minipitsat tuli.

Kate 1:
1 karp shampinjone praadida tükeldatult, sibulad praadida eraldi, lisada praetud shampinjonide juurde pannile, sinna lisada ka 200 g toorest hakkliha. Praadida kõik koos läbi, lisada veidi tomatipastat, soola ja pitsamaitseainet.

Kate 2
Tegin ka tervislikuma ja lahjema katte: praadisin 2 sibulat ja riivitud porgandid, lisasin veidi tomatipastat, soola, pitsamaitseainet.

Kui taigen kerkinud, võtta väike pallike tainast kausist, umbes poole kanamuna suurune, vajutada käega lapikuks ja asetada pannile. Sinna peale määrisin tomatipastat, siis raputasin riivjuustu ja alles siis panin hakkliha-shampinjoni-sibula segu või siis porgandi-sibulasegu.
Juustu ei pane kõige peale, kuna kuivaks siis liiga ära.
Küpsetasin ahjus 200 kraadi juures.

Meie pere arvates olid mõlemad pitsad väga head!

Kommentaare ei ole:

Related Posts with Thumbnails