kolmapäev, 6. mai 2009

Lehttaigna-kilukeerud

Retsept on võetud "Pere ja Kodu" retseptilisast Pereköök.


Kahjuks unustasin tegemiskäiku pildistada, kuid lehttaigen tuli lõigata ribadeks. Taignariba peale asetada kas keskele üks puhastatud vürtsikilu filee või üksteise järel 2 fileed, nii et kataks terve taignariba. Soovitan rohkem ühe kilufileega, kuna kilu tõttu tulevad need pulgad väga soolased, küpsetades see soolasus võimendub. Minule meenutas maitselt see suupiste nagu sööks kuivatatud soolakala.

Kui kilu on pandud lehttaignaribale, hakata tainast koos kiluga keerdu keerama, asetada küpsetuspaberiga kaetud ahjuplaadile, küpsetada 200-kraadise ahju keskmises vahes kuni on kuldpruuni välimusega.

Kommentaare ei ole:

Related Posts with Thumbnails