esmaspäev, 26. mai 2008

Kirsi-biskviitkook


Väga lihtne kook! Kirsid annavad sellele mõnusat hapukust. Võib kasutada ka teisi hapukaid marju. Magusate marjade kasutamise korral vähendada suhkru kogust.
Kombineerisin kokku sellise koogi:
6 muna
2 dl suhkrut
2 dl jahu
2 dl tärklist
0,5 l külmutatud ilma kivideta kirsse
vaniljesuhkrut

Munad vahustada koos suhkuga tihedaks vahuks, lisada jahu ja tärklis, vanilejsuhkur. Lõpuks segada lusikaga juurde külmutatud kirsid.
Saadud segu valada küpsetuspaberiga kaetud ahjuplaadile ja küpsetada 175 kraadise ahju keskmises vahes 25 minutit.
Kuna kirsid vajusid küpsedes põhja, serveerisin kooki tagurpidi, põhi peal. Esimesel pildil on näha mõlemat moodi, nii põhi kui ka pealmine pool peal.

Kommentaare ei ole:

Related Posts with Thumbnails