kolmapäev, 28. mai 2008

Köögivilja-kodujuustupitsa


Väga maitsev pitsa!



Taigen:


2,5 dl käesooja vett
1 pk kuivpärmi
7,5 dl jahu
2 spl õli
0,5 tl soola
noaotsaga pitsamaitseainet



Sega vesi ja pärm, lisa pool jahu, sega korralikult, siis lisa õli, sool, maitseaine ja ülejäänud jahu. Sõtku. Lase 1 tund kaetult kerkida soojas kohas.


Kate:


3 noort suvikõrvitsat
1 paprika
2 sibulat
1 tl soola
70 g tomatipastat
1 karp kodujuustu
350 g mozzarella juustu
2,5 tl pitsamaitseainet


Suvikõrvitsad, paprika ja sibulad tükeldada ja praadida vähese õliga pehmeks, lõpus lisada tomatipasta. Veidi jahtunult segada hulka kodujuust.


Taigen rullida ahjupanni suuruseks. Taigna peale laotada mozzarella viilud, sinna peale laotada täidis, kõige peale raputada pitsamaitseainet. Kes soovib mahedamat pitsat, võiks maitseaine kogust vähendada.

Küpsetada eelkuumutatud 200 kraadise ahju keskmises vahes 30 minutit.

Kommentaare ei ole:

Related Posts with Thumbnails