Koostisosad:
Burgerite jaoks:
- 50/50 veise ja sealiha - 350g
- Maitsestuseks soola ja pipart
- Aurutatud peet - 4tk
- Muna - 1tk
- Sibul - pool
- Küüslauk - kolm küünt
- Kookosjahu - 3 spt
- Praadimiseks kookosrasv
- Maitseained : sool, pipar
- Seesamiseemned
- Avokaado
- Tomat
- Lehtsalat
Valmistusviis
Alustame peedi saiakestest:
1. Riivida peet, sibul ja küüslauk
2. Lisada muna, kookosjahu, ja maitseained
3. Pann kuumaks, õli peale, kotletid peale, kaas peale, et läbi küpseks
4. Peale puistada seesamiseemneid, et näeks ehtsam välja
Nüüd burgerite juurde:
5. Liha võtta otse külmkapist ja delikaatselt vormida neli burgerit. Palun ärge liialt veeretage ja tihedalt kokku mätsige, muidu jäävad tihked ja kuivad, aga me tahame mahlaseid ja õhulisi burgereid.
6. Burgeri keskele jätta õõnsam koht, kuna ääred tõmbavad kokku
7. Maitsestada üks pool rohke soola ja pipraga, teine pool pannil
Seejärel ehitame hamburgeri:
9. Beediburks, lehtsalat, lihapihv, tomat, avokaadokreem, sool, maitseleheke
Hamburger ei pea olema ebatervislik, eriti kui kasutada ehtsat toorainet ja välja jätta nisukukklid ja igasugused kastmed.
Kommentaare ei ole:
Postita kommentaar