pühapäev, 30. september 2012

Lehtkapsa-lehtpeedi riisivorm

 

400 g lehtkapsast
300 g lehtpeeti
2 dl keetmata riisi keedetult
3 porgandit
3 pastinaaki
jupp porrut
2 dl maitsestamata jogurtit
soola

Lehtkapsad ja -peedid pesta korralikult, lehed tõmmata rootsude küljest lahti ja panna ilma rootsudeta keema. Keedetud lehed hakkida peeneks või purustada köögikombainis.


Lehtkapsas


Lehtpeet
Purustatud keedetud lehtkapsast ja lehtpeeti kuumutada õlisel pannil koos ribadeks tükeldatud porgandite, porru ja pastinaagiga.
Pannil olev segu maitsestada, segada keedetud riisi ja maitsestamata jogurtiga. Tõsta küpsetuspaberiga kaetud ahjuvormi, küpsetada 200kraadise ahju keskmises osas. Soovi korral võib lisada juustu ja mune.



Kommentaare ei ole:

Related Posts with Thumbnails