teisipäev, 20. aprill 2010

Maksa-peedikotletid


Kokaklubi maksanädalal tegime ka selliseid kotlette, lisandiks oli kartulipuder ja peedi-küüslaugusalat.

Retsepti päritolu ei tea.



400 g toorest maksa

3 dl keedetud, peenestatud peeti (3-4 väiksemat tervet peeti)

1 sibul

3 viilu leiba

natuke vett leiva leotamiseks

1 muna

2 spl jahu

peenpipart

1 tl soola

Keedetud peedid purustada köögikombainis või ajada läbi hakklihamasina. Toores maks ja sibul peenestada köögikombainis või läbi hakklihamasina. Peet ja maks segada, lisada vees leotatud leivaviilud, muna, sool ja pipar. Parajad lusikatäied tõsta kuumale õlisele pannile, praadida mõlemalt poolt pruuniks.

1 kommentaar:

Kristi ütles ...

Tänud retsepti eest! Lisasin maitseks sutsu konjakit, tüümiani ja mahedat sinepit ka. Jäid tõeliselt maitsvad :)

Related Posts with Thumbnails