 Pikk kurk lõigata ristipidi kolmeks jupiks, iga jupp veel omakorda paksemateks viiludeks.
 Pikk kurk lõigata ristipidi kolmeks jupiks, iga jupp veel omakorda paksemateks viiludeks.  Igale viilule raputada peale soola.
Igale viilule raputada peale soola. Viilud paneerida esmalt jahus (teha mõlemalt poolt jahuseks),  siis kasta muna-veesegusse ja lõpuks riivsaia-juustusegusse.
siis kasta muna-veesegusse ja lõpuks riivsaia-juustusegusse.  Praadida õlisel pannil mõlemalt poolt pruuniks.
Praadida õlisel pannil mõlemalt poolt pruuniks.
 siis kasta muna-veesegusse ja lõpuks riivsaia-juustusegusse.
siis kasta muna-veesegusse ja lõpuks riivsaia-juustusegusse.  Praadida õlisel pannil mõlemalt poolt pruuniks.
Praadida õlisel pannil mõlemalt poolt pruuniks.
Riivsaia-juustusegu
1 dl riivsaia
1 dl riivjuustu
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
.jpg) 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
.png) 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
1 kommentaar:
väga põnev variant ja see sepiku-juustupulk on ka omamoodi põnev. proovin ka.
Postita kommentaar