teisipäev, 24. märts 2009

Tatra-hakklihakotletid


1,5 dl toorest ehk 6 dl keedetud tatart
300 g hakkliha
3/4 tl soola hakklihale (tatar oli üsna soolane)
1 praetud sibul
2 muna
2 spl riivsaia segusse
riivsai paneerimiseks
Keedetud tatrale lisada hakkliha, hakitud praetud sibul, munad, riivsai, sool, segada korralikult läbi, paneerida riivsaias. Kuna kotletisegu on üsna vedel, on lihtsam paneerida selliselt, et võtta kotletitainas peopessa ja siis teise käega tõsta sinna peale riivsaia, siis keerata käe peal kotlet teistpidi ja panna ka teisele poole riivsaia.
Praadida kotletid, tegin seda õlisel ahjuplaadil 200-kraadises kuumuses.
Sellest kogusest tuli 13 suurt kotletti.
Maitselt olid üsna hakklihakotleti maitsega.
Mul oli 500 g hakkliha, tahtsin sellest teha kahte erinevat sorti kotlette, nii siis tegin 300 g hakklihast neid ja 200 grammist seene-hakkliha-riisikotlette: http://toidupildid.blogspot.com/2009/03/seene-hakkliha-riisikotletid.html

Kommentaare ei ole:

Related Posts with Thumbnails