kolmapäev, 5. märts 2008

Singi-shampinjoni-ananassi pitsa


Taigen:

2,5 dl käesooja vett
1 pk kuivpärmi
7,5 dl jahu
2 spl õli
0,5 tl soola
noaotsaga pitsamaitseainet

Sega vesi ja pärm, lisa pool jahu, sega korralikult, siis lisa õli, sool, maitseaine ja ülejäänud jahu. Sõtku. Lase 1 tund kaetult kerkida soojas kohas.

Kate:

sink
shampinjonid
tomatipasta
riivjuust
ananassikonserv
paprika

Rulli kerkinud taigen ahjuplaadi suuruseks tükiks
Määri taigen tomatipastaga ja kata riivjuustuga (juustu võiks olla tunduvalt rohkem kui pildil näha)



Sinna peale pane singikuubikud, praetud shampinjonitükid, purustatud ananass ja paprikakuubikud.

Küpseta ahjus 20-30 min kuni on küpsenud.

2 kommentaari:

Unknown ütles ...

Tere ,

Satusin seda retsepti lugema . Kuid arusaamatuks jäi mis kuumus peaks küpsemisel olema :(

Ssille ütles ...

200 kraadi võiks ahju kuumus olla, olen unustanud märkida.

Related Posts with Thumbnails