reede, 7. november 2008

Sealiha ubadega


500 g taist sealiha (või sea böfstroganov)
300 g konserv punaseid Kidney ube
2 porrut
1 paprika
1,25 tl soola
musta peenpipart
35 g tomatipastat
4 dl kohvikoort
õli praadimiseks
Sealiha ja paprika lõigata ribadeks, porru lõigata pikkupidi pooleks ja siis viiludeks. Sealiha pruunistada, lisada porru ribad, paprika, maitseained, eelnevalt pestud ja kurnatud konservoad, kuumutada aeg-ajalt segades kuni liha on pehme. Siis lisada tomatipasta ja kohvikoor, kuumutada keemiseni.
Serveerisin riisiga, maitses hästi.

2 kommentaari:

Anonüümne ütles ...

'BÖF' on sea stroganovi puhul vast liigne silp, tähendab see ju olemuselt hoopis loomaliha.

Ssille ütles ...

Jah, vabandust, väike eksitus, muidugi on see toode sea stroganov.

Related Posts with Thumbnails