laupäev, 3. november 2012

Kaerahelbe-porgandipätsid ilma rasvaineta

 Ilma nisujahu ja rasvaineta küpsetis! Need pätsid jäävad pehmemad kui rasvainega tehtud kaerahelbepätsid.

5 dl purustatud kaerahelbeid
3 dl hästi peeneks riivitud porgandeid
4 spl suhkrut
1,5 dl jogurtit
2 muna
0,5 tl vanillisuhkrut

Munad kloppida suhkruga lahti, lisada porgandid, kaerahelbed, jogurt, vanillisuhkur, segada. Küpsetuspaberiga kaetud ahjuplaadiel tõsta väiksed kuhjakesed, mis vajutada pealt lamedaks. (Minu pätsikesed olid 4 cm läbimõõduga). Küpsetada 200kraadise ahju keskmsies osas umbes 30 minutit kuni on pealt kollakaspruunid.

4 kommentaari:

Anonüümne ütles ...

Porgandi asemel kasutasin kaalikat ning ahjus küpsetasin 25 minutit, lisasin ka veidi mett ja kaerahelveste asemel tarvitasin neljaviljahelbeid.
Mõnusad!

Anonüümne ütles ...

Kui kaua nende säilivus võiks olla? Valmistasin ka neid pätsikesi. Kasutasin suhkru asemel banaani, väga maitsvad tulid. Hea retsept!

Sille ütles ...

Ma hoiaksin neid külmkapis ja mitte kauem kui 3 päeva.

Anonüümne ütles ...

Olen Mavis Calos, esindaja Aiicco kindlustus plc, anname välja laenu individuaalsed erinevused usalduse ja au. anname laenu intressimääraga 2%. kui olete huvitatud võtke meiega ühendust selle ettevõtte e-post: (maviscalos_laen_laenamine@outlook.com) nüüd jätkata oma laenu üleminekudokumendi ok. kui teil on vaja laenu, et luua ettevõtte või kooli te olete väga teretulnud Aiicco kindlustus plc. Võite meiega ühendust võtta ka selle e-post: (amaah.credit.offer@gmail.com). saame üle kanda summa, mida taotletakse enne nädalas.

Related Posts with Thumbnails