kolmapäev, 15. aprill 2009

Frititud munapallid


Retsept raamatust S. Kahu "Muna? Muna!"
6 keedetud muna
1 mugulsibul
2 spl jahu
2 spl võid
150 g rõõska koort (kasutasin piima)
Peeneks hakitud sibul praadida võis, lisada jahu ja koor, keeta kaste paksuks, maitsestada. Kastmele lisada väiksed munakuubikud. Lasta natuke külmas seista. Mina tegin eelmisel õhtul taigna valmis.
Taigna sees paistvad rohelised tükid on tegelikult praetud lilla sibula tükikesed, mis peale praadimist sellise värvi võtsid.
Teelusikaga võtta taignast pallikesed, veeretada riivjuustu-riivsaia segus, frittida õlis.
Minul ei jäänud paneering ilus. Ehk oleks targem kõigepealt paneerida jahus, siis kasta lahtiklopitud munasse ja alles siis riivsaia-riivjuustu segusse. See oleks minu teoreetiline soovitus.
Pallid olid aga maitselt väga head!

Kommentaare ei ole:

Related Posts with Thumbnails