teisipäev, 9. veebruar 2010

Kapsapannkoogid


Sööjaid üllatas, et kuigi pannkookide põhikoostisaine oli kapsas, oli kapsa maitse peaaegu tuvastamatu.

Allikas: "Raamat maitsvast ja tervislikust toidust"

400 g kapsast
1 muna
2 tl riivsaia
1 dl piima (panime vett)
1 dl jahu (retseptis ei olnud)
soola


Kapsas riivida ja hautada piimaga (hautasime veega) hästi pehmeks, siis püreestada, lisada sool, muna, riivsai. Praadida kuumal õlisel pannil väiksed koogid. Lisandiks hapukoor.

1 kommentaar:

  1. Annan sulle veel ühe kapsapannkoogi retsepti, milles samuti kapsas tuvastamatu. Samuti puudub seal nisujahu ja piim:
    1/4 kapsapead (mul oli suht väike)
    1 sibul
    õli
    1 porgand
    2 kartulit
    0,5 l köögiviljapuljongit (kuubikust)
    1 muna
    1 spl jahu (panin tatrajahu)
    veidi soola-pipart
    Keeda kartul ja porgand puljongis pehmeks ja kurna; kuumuta tükeldatud kapsast ja sibulat õlis. Püreesta pehmed köögiviljad saumikseriga, lisa muna, jahu ja maitseained, prae pannil väikesed lusikapannkoogid. Head isu! Eva

    VastaKustuta