

Sotsialistlik Põllumajandus 1985
1 l puljongit
1 kl riisi
1 sibul
50 g riivitud juustu
Pestud riisi keeta puljongis tasasel tulel ~20 minutit, lisada võiga praetud hakitud sibul, jämedalt riivitud või kuubikuteks lõigatud kõrvits. Tõsta võiga määritud pannile, puistata üle riivjuustuga ja küpsetada ahjus 15-20 minutit.
Ei ole muidu norija, aga äkki oleks sellele toidule "riisivorm kõrvitsaga" veidi sobivam nimi. Otsisin just risottot, aga paraku see retsept ei lähe mitte.
VastaKustutaMa arvan ise ka sama, aga kasutasin originaalnime.
VastaKustutaKui see on originaalis risotto, siis on Sille lihtsalt valmistamisõpetuse väga valesti kokku kirjutanud - see EI OLE risotto!
VastaKustutaKui te vaatate retsepti allikat: Sotsialistlik Põllumajandus 1985, siis ilmselt sellel ajal arvati, et see toit väärib sellist nime või ei teadnud retsepti autor, milline risotto peab olema. Ma ei ole midagi muutnud ei tegemisjuhendis ega nimes, nii et jätame selle toidu nüüd rahule.
VastaKustutaKui on teada, et nimi ekslik on, siis võiks see retsepti juures kirjas olla.
VastaKustutaSõbralik soovitus ja hoiaks sellised (kuigi õigustatud) kommentaarid ära.
Tegin nimesse täienduse.
VastaKustutaVäga isuäratav toit!
VastaKustutaAutor on selle kommentaari eemaldanud.
VastaKustutaMina tegin seda, ainult, et lisasin pizzakatet ka. Ja väga hea tuli, pere kiitis. :)
VastaKustutaPanin kõik komponendid, väljaarvatud juustu(lisasin kõige lõpus), korraga ahju ja küpsetasin tunde järgi niikaua kuni kõik oli pehme. Tuli konsistentsilt veidi teistsugusem aga maitse sai väga hea. Sellisteks sügisõhtuteks on väga hea toit.
VastaKustuta