reede, 25. september 2009

Pirni-kirsi purukook

4 dl jahu
1 dl suhkrut
2 tl küpsetuspulbrit
1 dl õli
0,5 l külmutatud kirsse
0,5 l pirnitükke
Segasin jahu, suhkru, küpsetuspulbri ja õli köögikombainis ühtlaseks purutaoliseks massiks. Pool puru panin küpsetuspaberiga kaetud koogivormi põhja, teise poole kirsi-pirnisegu peale.
Küpsetasin ~50 minutit 200-kraadise ahju keskmises osas.


3 kommentaari:

  1. Isuäratav. Peab kindlasti järgi proovima. Panime ka Sinu võrratute raamatute reklaami üles- keri foorumis küljepealt allapoole, saad ka imetleda :D
    http://www.omaklubi.net/index.htm

    Jaksu ja palju kuldseid lehti!

    VastaKustuta
  2. See ajab jalle suu vett jooksma.
    Hea lihtne koos tytrega teha.
    Aitahh jagamast!

    VastaKustuta
  3. Omaklubikatele - aitäh, vaatasin juba järgi!

    VastaKustuta