esmaspäev, 21. september 2009

Lõhehakkliha kabatšoki ja sibulaga


500 g lõhehakkliha
1 kabatšok
1 tl soola
1 sibul
Praadisin eraldi nii lõhehakkliha, kabatšokiribad kui ka hakitud sibula, segasin kõik kokku, maitsestasin.
Lõhehakkliha sobis maitselt hästi kabatšokiga.

3 kommentaari:

  1. misasi on lõkkehakkliha?

    VastaKustuta
  2. Mm, lõhehakkliha on ikka eriti hea leid ja täiega tudengisõbraliku hinnaga ka. :) Ma teen sellest tavaliselt igasuguseid suppe-hautisi, sest kunagi ei tule meelde seda ära sulatada enne kui kõhu korisedes koju jõuan.

    VastaKustuta
  3. Katsetasin ka, kuid õige pisut retsepti varieerides ehk siis lisasin hulka seeni ja tomatit ning tulem oli maitsev!

    VastaKustuta