laupäev, 27. juuni 2009

Lehttaigna-suvikõrvitsa-juusturuudud

Lehttaigen lõigata ruudukujulisteks tükkideks, igale tükile raputada riivitud juustu ja sinna peale panna praetud suvikõrvitsaviile.

Küpsetada 225-kraadise ahju keskmises vahes pruuniks.
Päris maitsvad!

4 kommentaari:

  1. Nii ahvatlevad, ootan enda aiast saaki, siis proovin :)

    VastaKustuta
  2. Teemast küll mööda, aga väga armas lugu Eesti Naises:)

    VastaKustuta
  3. Aitäh! Viljandisse pole veel Eesti Naine müügile jõudnud.

    VastaKustuta
  4. Tere! Sattusin juhuslikult sinu blogisse ja nii palju ahvatlevaid roogasid! Eriti tahan tänada veel selle eest, et oled viitsinud koostada nimekirjad puhastest toiduainetest! Suur tänu ja jõudu!

    VastaKustuta