reede, 8. mai 2009

Feta juustu-kurgirullid


Kurgist lõigata kartulikoorimisnoaga pikad õhukesed viilud, määrida õrnalt feta juustuga, keerata rulli. Alguses eraldub rullidest üsna palju vett, vahetult enne serveerimist võiks kurgirullid tõsta teisele alusele.

5 kommentaari:

  1. Oh, väga hea, lihtne ja efektne mõte, mis taas talletamist väärib :)
    Kuu lõpuks saan niimoodi tütre sünnipäevaks menüü kokku ka nii ;)

    VastaKustuta
  2. selle nipi panin juba eelmises sinu postituses kõrva taha. minul ka mai kuus sünnipäev ja seda kavatsen kindlasti külalistele pakkuda
    klaabu

    VastaKustuta
  3. Tee suvikõrvitsaga kurgi asemel prooviks. Ei aja vett välja, on maitsvam ja esteetilisem :)

    VastaKustuta
  4. Ma ei ole suvikõrvitsat toorelt söönud, kas see on siis toorelt täitsa söödav, aga maitse?

    VastaKustuta
  5. Sille, vastuse sinu viimasele küsimusele peaks andma tänane Pille postitus: http://nami-nami.blogspot.com/2009/05/zucchini-rolls-with-herb-marinated.html ;)

    VastaKustuta