laupäev, 13. detsember 2008

Piparkoogimaitseline porgandi-rosinakook

4 dl peenelt riivitud porgandeid tihedalt kokku surutult
4 dl jahu
1,25 dl suhkrut
2 dl hapukoort
3 muna
1 dl rosinaid
3 spl õli
1 tl soodat
0,5 tl piparkoogimaitseainet



Munad vahustada suhkruga läbi, lisada riivitud porgand, soodaga ja piparkoogimaitseainega segatud jahu, rosinad, õli, hapukoor. Segada ja valada küpsetuspaberiga kaetud koogivormi.
Küpsetada 200-kraadise ahju keskmises vahes 40 minutit.

3 kommentaari:

  1. millist porgandit kasutada, kas keedetud?

    VastaKustuta
  2. tiiauspaikka - aitäh, aga ma kahjuks ei osanud leida, kus see kirjas on, ehk annaksid mulle täpsema lingi.

    Anna - toorest porgandit kasutan enamasti porgandikookides, eelmisel aastal tegin ka enda tehtud paksu porgandimehuga mõne koogi.

    VastaKustuta