tag:blogger.com,1999:blog-2004159300474297372.post9176271847008134788..comments2024-03-15T12:17:40.921+02:00Comments on Sille toidublog: KräsupeaSsillehttp://www.blogger.com/profile/17020218357269556766noreply@blogger.comBlogger4125tag:blogger.com,1999:blog-2004159300474297372.post-6571937513208151542009-01-26T22:30:00.000+02:002009-01-26T22:30:00.000+02:00Olen seda nippi kuulnud küll, aga ise pole katseta...Olen seda nippi kuulnud küll, aga ise pole katsetanud.Ssillehttps://www.blogger.com/profile/17020218357269556766noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2004159300474297372.post-10733704060817537682009-01-25T15:28:00.000+02:002009-01-25T15:28:00.000+02:00Koogipõhja saab kaheks kihiks lõigata niidiga: pan...Koogipõhja saab kaheks kihiks lõigata niidiga: pane niit ümber põhja, säti paika. Nüüd pane niidid risti ja sikuta otstest kuni need koogi pooleks lõikavad... Ükski nuga pole nii hea!Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2004159300474297372.post-62492981457799624312009-01-24T23:08:00.000+02:002009-01-24T23:08:00.000+02:00Väga hea mõte!Väga hea mõte!Sille https://www.blogger.com/profile/10864522230059219692noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2004159300474297372.post-1878393963461369152009-01-23T20:10:00.000+02:002009-01-23T20:10:00.000+02:00Ahjus kasutatud küpsetuspaberist võib lõigata neli...Ahjus kasutatud küpsetuspaberist võib lõigata neli riba, mis panna serveerimistaldrikut ääristama ja koogipõhjad nende peale- hea hapukoort põhjadele määrida ja pärast šokolaadi niristada, sest peale äärte ehk raamide eemaldamist on taldrik puhas ja paberiribadelt saavad maiasmokad hapukoore ja sokolaadi tilgad ära limpsata.Anonymousnoreply@blogger.com