tag:blogger.com,1999:blog-2004159300474297372.post6923984821349561323..comments2024-03-15T12:17:40.921+02:00Comments on Sille toidublog: Isetehtud toorjuustSsillehttp://www.blogger.com/profile/17020218357269556766noreply@blogger.comBlogger12125tag:blogger.com,1999:blog-2004159300474297372.post-13009031910573222562011-12-17T22:01:43.327+02:002011-12-17T22:01:43.327+02:00tegin su õpetuse järgi jogurtit ja tuli väga maits...tegin su õpetuse järgi jogurtit ja tuli väga maitsev, täpselt selline, nagu "juuretis" ehk gefiluse maitsestamata jogurt. tegin ka toorjuustu, aga selle maitse oli ikka nagu maitsestamata jogurtil.. :) tegin siis sellest toorjuustukooki, aga maitseb nagu kohupiim, ei ole selline mõnus kreemine nagu päris toorjuustul. siiski tänan õpetuse eest, jogurtit teen kindlasti edaspidigi!Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2004159300474297372.post-54234245937511438682010-09-17T20:45:20.278+02:002010-09-17T20:45:20.278+02:00Ei oska öelda kui kaua säilib, aga üle 3 päeva tav...Ei oska öelda kui kaua säilib, aga üle 3 päeva tavalises külmkapis ei säilitaks, küll aga olen sügavkülmutanud ja hiljem mikrolaineahjus sulatanud. Sulamisel tekkinud vee olen ära valanud.Ssillehttps://www.blogger.com/profile/17020218357269556766noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2004159300474297372.post-69304568724075744372010-09-16T13:28:34.369+02:002010-09-16T13:28:34.369+02:00Tahaks seda toorjuustu kindlasti katsetada. Oskad ...Tahaks seda toorjuustu kindlasti katsetada. Oskad sa öelda, kaua ise tehtud toorjuust säilib? Kas peab kohe ära tarvitama või säilib ka külmkapis karbis?Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2004159300474297372.post-15344316293763400262008-09-07T19:24:00.000+02:002008-09-07T19:24:00.000+02:00Paksema toorjuustu saamiseks kulub 1 päev või üks ...Paksema toorjuustu saamiseks kulub 1 päev või üks öö, aga kookide jaoks ei peagi väga paks olema, piisab 5-6 tunnist.<BR/><BR/>Kui mul kaalu ei olnud ja retseptis oli näiteks 800 g toorjuustu, siis ma panin 8 dl ja toimis küll. 3,5 dl võiks siis võrduda 350 g, kuigi ma ei garanteeri, et grammid ja detsiliitrid on sellises vastavuses, kuid minul on selline teisendamine toorjuustu puhul toiminud.Ssillehttps://www.blogger.com/profile/17020218357269556766noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2004159300474297372.post-70536114696376551422008-09-07T18:06:00.000+02:002008-09-07T18:06:00.000+02:00Sille, oskad sa öelda kui palju see 3.5 dl umbes g...Sille, oskad sa öelda kui palju see 3.5 dl umbes grammidena on, sest enamustes retseptides on toorjuustu kogus grammidena öeldud.<BR/>Ja veel küsiksin, kui kaua siis kulub umbes kui tahan seda paksemat toorjuustu saada?<BR/>Tänud ette, väga tore et selliseid asjalikke nõuandeid jagad!Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2004159300474297372.post-45343800603214461452008-02-28T10:58:00.000+02:002008-02-28T10:58:00.000+02:00Olen kusagilt leitud soovituse järgi jätnud kohvif...Olen kusagilt leitud soovituse järgi jätnud kohvifiltrile seisma, see ka piisavalt tihe, et vadaku (see eralduv vedelik) eraldumine võtab aega. Rasvasisaldusest kommentaariks: ega keegi tööstuses toorjuustule täiendavat rasva lisa, ikka seesama piimas olev rasv, lihtsalt vadaku eemaldumisega nii valk kui rasv kontsentreeruvad. Kui sa kasutad nt 3,5% jogurtit, tähendab see, et 100 g jogurtis on 3,5 g piimarasva ja vastavalt kiloses pakis on 35 g rasva. Ütled, et pärast nõrutamist saad 350 ml toorjuustu, siis on see 35 g piimarasva jaotunud 350 g toorjuustumassisse ja selle rasvasisaldus on järelikult 10%.Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2004159300474297372.post-5037073573625079962008-02-06T21:31:00.000+02:002008-02-06T21:31:00.000+02:00Tõepoolest! Lihtsalt uskumatu, kui tubli naine! Ni...Tõepoolest! Lihtsalt uskumatu, kui tubli naine! Nii palju jõuab teha ja siis veel teistega jagada.<BR/>Suur, suur tänu! <BR/>Jõudu Sulle, Sille! <BR/>Veelkord aitäh,et olemas oled.Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2004159300474297372.post-82581334377689463512007-11-26T12:25:00.000+02:002007-11-26T12:25:00.000+02:00suur tänu selle retsepti eest. mul oli kuskilt soo...suur tänu selle retsepti eest. mul oli kuskilt soome ajakirjast üks õpetus mis võttis palju rohkem tööd ja pärast oli ikka väga jama ja küpsetites jäi tunda et pole õige. sellega jäi väga maitsev.Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2004159300474297372.post-79082711629314046222007-07-12T16:45:00.000+02:002007-07-12T16:45:00.000+02:00superhea asi.aitäh, sille et nii häid asju tegema ...superhea asi.<BR/>aitäh, sille et nii häid asju tegema õpetad.<BR/>ma ise hull rama creme bonjouri fänn, just selle hapukurgi ja tillivariandi oma ja raibe 15.- karp poes. tegin isetehtud 0,5 liitri jogurtiga+1 marineeritud kurgi, kuivatatud tilli ja soolaga ning hinnaks tuli vaevalt 4.-. nii nämm...:D:D:D <BR/>maiustangi hetkel siin sellega. parim toiduaine 2007 XD<BR/>muide, minu toorjuust nõrgus sõelal ainult 5 tundi ja tuli ikka parasjagu paks. vblla on asi selles, et tegin 0,5 liitriga aga jamh, kui oleks 24 h nõrgunud ei kujuta ette, mis oleks järgi jäänud.Blonduhttps://www.blogger.com/profile/04268672370367503338noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2004159300474297372.post-57131072184769964792007-04-30T23:44:00.000+02:002007-04-30T23:44:00.000+02:00Proovin toorjuustu kindlasti teha! Mul kodus selli...Proovin toorjuustu kindlasti teha! Mul kodus selline "masin" millega jogurtit valmistada, küllap ka see jogurt sobib... Aga tänuväärne töö Sinu poolt. Ootan muidugi neid "kaalujälgijate retsepte" :)Annelihttps://www.blogger.com/profile/11768704157770121458noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2004159300474297372.post-6561825257295509422007-04-19T17:34:00.000+02:002007-04-19T17:34:00.000+02:00Eks mul olid tegelikult mõned pildid juba varem va...Eks mul olid tegelikult mõned pildid juba varem valmis tehtud. Siia retseptide kirjutamine on mulle endale ka kasulik, siis vähemalt on retsept alles ja teinekord ei pea hakkama mõtlema, palju ma suhkrut panin vms.Ssillehttps://www.blogger.com/profile/17020218357269556766noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2004159300474297372.post-65022370079707654462007-04-19T16:17:00.000+02:002007-04-19T16:17:00.000+02:00ma vaatan ja imestan! kuidas sa jõuad pidevalt kok...ma vaatan ja imestan! kuidas sa jõuad pidevalt kokata ning ka pidevalt nii palju kirjutada? hämmastav:)Evelinhttps://www.blogger.com/profile/09990740844357610959noreply@blogger.com