tag:blogger.com,1999:blog-2004159300474297372.post5500861726915071940..comments2024-03-15T12:17:40.921+02:00Comments on Sille toidublog: Beseekook "õhuline"Ssillehttp://www.blogger.com/profile/17020218357269556766noreply@blogger.comBlogger4125tag:blogger.com,1999:blog-2004159300474297372.post-25660575001143978152009-02-20T20:45:00.000+02:002009-02-20T20:45:00.000+02:00100-kraadi juures nad ära küll ei kõrbe. Besee pea...100-kraadi juures nad ära küll ei kõrbe. Besee peab ikka läbinisti kuiv olema, ilmselt hoidsid liiga vähe aega.Ssillehttps://www.blogger.com/profile/17020218357269556766noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2004159300474297372.post-44250383964313277552009-02-20T16:40:00.000+02:002009-02-20T16:40:00.000+02:00Hoidsin 100 kraadi juures neid ahjus 3h ja 40min j...Hoidsin 100 kraadi juures neid ahjus 3h ja 40min ja seest kypsesid liiga ära. Mitte ei kõrbenud aga peaaegu sinna poole. Pale 1,5h ahjus olemist olid ilusad valged aga seest veel pehmed. Kui siis maitsesin tekkis sellest keskosast kõvasuhkur suhu.Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2004159300474297372.post-35850544835288169182009-02-20T15:26:00.000+02:002009-02-20T15:26:00.000+02:00Sobib küll pool tundi enne, aga kreem ei ole soe, ...Sobib küll pool tundi enne, aga kreem ei ole soe, seda ei keedeta ju. Kui kreemi valmis teed, võid hoida kuni vahele panekuni külmkapis, kuid kui kreem on kaua aega varem valmis tehtud ja on külmkapis täitsa kõvaks läinud, siis tuleks seda eelnevalt toatemperatuuril hoida kuni muutub selliseks, et annab määrida. Kui kreem on poolte vahele pandud, siis hoida külmkapis kuni kreem on kõvaks läinud ja pooled üksteise küljes kinni. Kui tahad neid kooke järgmisel päeval süüa, siis oleks targem kreem panna alles paar tundi enne kookide serveerimist, pikalt külmkapis seistes võib besee niiskuse tõttu pehmeks minna.Ssillehttps://www.blogger.com/profile/17020218357269556766noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2004159300474297372.post-48173263728116717452009-02-19T16:42:00.000+02:002009-02-19T16:42:00.000+02:00Millal seda kreemi tegema peab hakkama ajaliselt? ...Millal seda kreemi tegema peab hakkama ajaliselt? Pool tundi enne kui beseed ahjust välja? Kas sooja kreemi panen beseede vahele?Anonymousnoreply@blogger.com