tag:blogger.com,1999:blog-2004159300474297372.post7983510033638346433..comments2024-03-15T12:17:40.921+02:00Comments on Sille toidublog: KondenspiimSsillehttp://www.blogger.com/profile/17020218357269556766noreply@blogger.comBlogger7125tag:blogger.com,1999:blog-2004159300474297372.post-43513136935272143472012-11-10T18:10:19.804+02:002012-11-10T18:10:19.804+02:00Keetsin segu kolmveerand tundi, ja et esimene magu...Keetsin segu kolmveerand tundi, ja et esimene magusategu läks aia taha (karameeline/teraline mass) siis passisin nüüd terve selle aja ninapidi juures. <br />Järgides Sinu näpunäiteid Sille, oli tulemus nagu lootsin - nagu päris. Kindel on see, et keemine peab toimuma ilma kaaneta ja üsna intensiivselt, kuuest astmest ikka 4 ja 5 peal.<br />Tänan :)Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2004159300474297372.post-35769271834813044422011-01-18T21:16:14.231+02:002011-01-18T21:16:14.231+02:00Kusjuures kui kondenspiima kauem keeta, nii et see...Kusjuures kui kondenspiima kauem keeta, nii et see läheb juba selliseks pruunikaks ja paksuks, siis sellest tuleb välja üks tõeliselt hea asi, "koorekomm". Õigemini siis piimakomm, aga koorekomm on lapsepõlvest meelde jäänud nimi, meil tehti seda väga tihti. Vahest katsetasime erinevate asjadega, lisasime näiteks maapähkeid ja päevalilleseemneid... Jammmiiii:D<br />Ja mis veel... mina olen seda teinud 1:1 suhtes, näiteks kolm klaasi piima, kolm klaasi suhkrut. Soovitan proovida!:)Unknownhttps://www.blogger.com/profile/15130957706084654734noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2004159300474297372.post-16642978880691950112010-04-01T13:39:08.109+02:002010-04-01T13:39:08.109+02:00Paksuks läheb päris jahtunult peale külmkapis seis...Paksuks läheb päris jahtunult peale külmkapis seismist, peale keetmist on vedel.Sille https://www.blogger.com/profile/10864522230059219692noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2004159300474297372.post-79807194548517732612010-03-30T20:27:14.380+02:002010-03-30T20:27:14.380+02:00kas peale tunnikese keetmist on segu kohe paks või...kas peale tunnikese keetmist on segu kohe paks või läheb jahtumisel paksemaks? Ma keetsin tiba üle tunni ja ikka on vedel. Muidu värvus kollakas ja maitse ka igati õige.kädihttps://www.blogger.com/profile/06673559004427269386noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2004159300474297372.post-91081464507055163912007-09-19T17:36:00.000+02:002007-09-19T17:36:00.000+02:00Ma arvan, et üle paari päeva ei tasu säilitada.Ma arvan, et üle paari päeva ei tasu säilitada.Ssillehttps://www.blogger.com/profile/17020218357269556766noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2004159300474297372.post-61456937027869529092007-08-31T07:52:00.000+02:002007-08-31T07:52:00.000+02:00Tehtud. Väga maitsev tuli küll. Veidi paks tuli ja...Tehtud. Väga maitsev tuli küll. Veidi paks tuli ja veidi vähe tuli (tingituna sellest, et vahepeal tuli kogu üritus katkestada ja hiljem uuesti pihta hakata, mistõttu tuli kokku keetmise aega ca ligi 2 tundi. Loomulik, et kogu vähegi vedelik suutis selle ajaga ära aurustuda). Juba hakkas mõte liikuma, et kui veidi veel keeta ja mandlid-pähklid sisse panna, et uijumal kui hea asi siis küll veel tuleks...Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2004159300474297372.post-20503755883988339152007-08-02T21:51:00.000+02:002007-08-02T21:51:00.000+02:00Väga hea tuli mul selle õpetuse kohaselt kondentsp...Väga hea tuli mul selle õpetuse kohaselt kondentspiim ;) Huvitav kaua see säilib?Anonymousnoreply@blogger.com