tag:blogger.com,1999:blog-2004159300474297372.post5885398591601809307..comments2024-03-15T12:17:40.921+02:00Comments on Sille toidublog: Kuivatatud alõtshadSsillehttp://www.blogger.com/profile/17020218357269556766noreply@blogger.comBlogger4125tag:blogger.com,1999:blog-2004159300474297372.post-31312754042553365262013-07-01T17:32:47.434+02:002013-07-01T17:32:47.434+02:00Meie tegime alõtšad kompotiks koos arooniatega ja ...Meie tegime alõtšad kompotiks koos arooniatega ja jäid ilusad helepunased ning maitsesid nagu kirsid. Ei olnud viga midagi!Funkynoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2004159300474297372.post-23125742573812039882008-09-15T12:10:00.000+02:002008-09-15T12:10:00.000+02:00ehk on asi kivides või koores, miks maitse muutub ...ehk on asi kivides või koores, miks maitse muutub kibedaksAnonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2004159300474297372.post-25003853806438354352008-09-14T22:15:00.000+02:002008-09-14T22:15:00.000+02:00Meil on jah tumedamat sorti. Esimesel aastal kui n...Meil on jah tumedamat sorti. Esimesel aastal kui neid hoidistada tahtsin, ämm ja äi hoiatasid, et need ei kõlba, hoidised muutuvad väga hapuks. Ma ei uskunud, tegin ikka, aga pärast viskasin kompotid minema, kuna olid tõesti väga hapud ja mõrud, kuigi värsked viljad pole hapud.Ssillehttps://www.blogger.com/profile/17020218357269556766noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2004159300474297372.post-88484519745245561562008-09-14T16:53:00.000+02:002008-09-14T16:53:00.000+02:00Ssille, kuivatatud alõtšad tunduvad väga huvitavad...Ssille, kuivatatud alõtšad tunduvad väga huvitavad.<BR/>Aga tahtsin vastu vaielda, et alõtšad hoidistamiseks ei sobi. Olen aastaid teinud alõtšadest väga mõnusat moosi (keedan marjad pehmeks, siis hõõrun läbi sõela ja siis keedan suhkruga läbi). Väga maitsev ja _kergelt_ hapukas moos tuleb. <BR/>Aga meil on need täiesti tavalised kollased alõtšad - Sul paistavad pildil tumedamat sorti olevat?Pillehttps://www.blogger.com/profile/05817049547134774699noreply@blogger.com