tag:blogger.com,1999:blog-2004159300474297372.post2783435093029182457..comments2024-03-15T12:17:40.921+02:00Comments on Sille toidublog: Maasika-rabarberikookSsillehttp://www.blogger.com/profile/17020218357269556766noreply@blogger.comBlogger11125tag:blogger.com,1999:blog-2004159300474297372.post-7036450670296036202010-06-11T09:25:59.013+02:002010-06-11T09:25:59.013+02:00Piisab kui klopid munad kergelt kahvliga lahti ja ...Piisab kui klopid munad kergelt kahvliga lahti ja segad teiste katteainetega.toidupildidhttps://www.blogger.com/profile/07085743022226745067noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2004159300474297372.post-60474570536024966512010-06-09T12:48:58.490+02:002010-06-09T12:48:58.490+02:00Retseptis on kirjas ka katesse mõeldud 2 muna, kui...Retseptis on kirjas ka katesse mõeldud 2 muna, kuid pole mainitud, millal ma seda ja mis kujul ma seda lisama peaks.Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2004159300474297372.post-5078503620034211072010-02-03T22:19:31.327+02:002010-02-03T22:19:31.327+02:00Arvan, et võiksid panna 1,5 dl.Arvan, et võiksid panna 1,5 dl.Sille https://www.blogger.com/profile/10864522230059219692noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2004159300474297372.post-19838255624557379932010-02-03T17:53:46.320+02:002010-02-03T17:53:46.320+02:00Tere !
Mul oleks selline küsimus, et mitu dl oleks...Tere !<br />Mul oleks selline küsimus, et mitu dl oleks 200 g kondenspiima. Tahaksin seda kooki teha, aga ei tea, kui palju kondenspiima panna. Aitäh vastuse eest !Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2004159300474297372.post-14733307456959571512009-08-14T06:26:12.367+02:002009-08-14T06:26:12.367+02:00Siis soovitaksin alguses küpsetada alt kuni põhja ...Siis soovitaksin alguses küpsetada alt kuni põhja alt on korralikult küpsenud, seda saab kontrollida, tõstes koogi all olevat küpsetuspaberit nii, et näeks koogi põhja alla. Edasi küpsetada ülemises vahes kuni kook on küpsenud.Sille https://www.blogger.com/profile/10864522230059219692noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2004159300474297372.post-84579158790115685822009-08-12T11:31:16.359+02:002009-08-12T11:31:16.359+02:00Mul selline küsimus,et mul gaasiahi ja ei saa korr...Mul selline küsimus,et mul gaasiahi ja ei saa korraga küpsetada alt ja ülevalt vaid eraldi,kas oskad öelda kuidas siis pean küpsetama?Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2004159300474297372.post-4176704892484032922009-07-13T20:51:40.617+02:002009-07-13T20:51:40.617+02:00Ingrid, leidsin hiljuti sellise lehekülje: http://...Ingrid, leidsin hiljuti sellise lehekülje: http://www.taimetoit.net/ehk pakub huvi. Kui Sind huvitavad üldised toitumisteadlaste soovitused, siis võin ka selle kohta lehekülgi soovitada, siis anna teada.Sille https://www.blogger.com/profile/10864522230059219692noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2004159300474297372.post-42462253325864537832009-07-11T22:17:04.624+02:002009-07-11T22:17:04.624+02:00Tegin ka seda kooki. Täitsa hea tuli. Mingi päev p...Tegin ka seda kooki. Täitsa hea tuli. Mingi päev peaks uuesti tegema. :DAnonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2004159300474297372.post-3504120676293864382009-07-10T21:38:47.894+02:002009-07-10T21:38:47.894+02:00Rõõm vaadata ja lugeda! :)
Minu tudengi- ja ühikae...Rõõm vaadata ja lugeda! :)<br />Minu tudengi- ja ühikaeluga käib hetkel küll kaasas see, et praeahju minu püsivas valduses ei ole, küll aga ootan aegu, mil tihedamalt siin näidatut rakendama saan hakata.<br /><br />Hakkas ka huvitama, kas kuskil on blogi või ehk Teie enda retsepte tervislikuks toitumiseks. Endal on see mul vaikselt eluviisiks saamas ja seega oleks huvitav lugeda teiste mõtteid ja katsetusi. Ise lisan (peaaegu) igale poole viimasel ajal ka seemneid (üldjuhul röstitud), näiteks päevalille- ja kõrvitsaseemneid.<br />Hommikusöögiretsepte üle vaadates meenus enda klassika - s.t. kõige parem ja maitsvam on siiski enda tehtud müsli! :) sulatada kausi põhjas veidike külmutatud marju (marjasegud, mis sisaldavad maasikaid, vaarikaid, mustikaid, sõstraid on mulle eriti sümpaatsed), täita kauss näiteks eestimaisete neljaviljakrõbuskitega, panna peale veidike röstitud seemneid, mõned lusikatäied mett, kallata üle helluse keefiriga ja segada. Ja siis tuleb kõige parem hetk - söömine. :)<br /><br />Pikk kommentaar, hea kommentaar.Ingridhttps://www.blogger.com/profile/13334115977621684141noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2004159300474297372.post-84539493394205278142009-07-08T22:28:44.113+02:002009-07-08T22:28:44.113+02:00Ma arvan küll, minu mõte oli pigem teha rabarberik...Ma arvan küll, minu mõte oli pigem teha rabarberikook, millele lisada maasikaid, et parem oleks.Sille https://www.blogger.com/profile/10864522230059219692noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2004159300474297372.post-64474793170821094202009-07-08T17:30:35.418+02:002009-07-08T17:30:35.418+02:00Kui seda kooki teha ilma rabarberita, kas tulemus ...Kui seda kooki teha ilma rabarberita, kas tulemus on sama hea? :)Anonymousnoreply@blogger.com