tag:blogger.com,1999:blog-2004159300474297372.post1559909526320259391..comments2024-03-15T12:17:40.921+02:00Comments on Sille toidublog: PelmeenidSsillehttp://www.blogger.com/profile/17020218357269556766noreply@blogger.comBlogger10125tag:blogger.com,1999:blog-2004159300474297372.post-83228071903145077582009-06-16T12:39:17.938+02:002009-06-16T12:39:17.938+02:00Minagi teen veest, jahust, soolast taigna, nagu mu...Minagi teen veest, jahust, soolast taigna, nagu mu endine vene rahvusest töökaaslane õpetas... Neil käinud see nii põlvest-põlve... Aga see keefir on siin nii huvitav, et tasub proovida. Kõik oma pelmeenid olen käsitsi näppinud, päris mõnus tegemine. Aega ta muidugi võtab, aga teen ka jääkappi tagavaraks. Pealegi on kuuene tirts juba arvestatav abiline:)Annan teada, kuidas välja kukkus. AveAnonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2004159300474297372.post-28581836726102494922009-03-23T21:16:00.000+02:002009-03-23T21:16:00.000+02:00tupperware toodab ka pelmeenivorme...ise kasutan v...tupperware toodab ka pelmeenivorme...ise kasutan vanaema oma, mis on metallist ja vähemalt 20 aastat vana:)MingiMangohttps://www.blogger.com/profile/05565949546173932911noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2004159300474297372.post-89057708525306278102009-03-23T21:14:00.000+02:002009-03-23T21:14:00.000+02:00Autor on selle kommentaari eemaldanud.MingiMangohttps://www.blogger.com/profile/05565949546173932911noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2004159300474297372.post-51674561400331446612009-02-06T08:42:00.000+02:002009-02-06T08:42:00.000+02:00Viljandis Bussijaama majas ja Tartu avaturu tagumi...Viljandis Bussijaama majas ja Tartu avaturu tagumises reas on pood nimega "1000 vajalikku asja" seal müüakse, Tallinnas võib igaks juhuks Balti jaama turult otsida.Ssillehttps://www.blogger.com/profile/17020218357269556766noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2004159300474297372.post-15244689748330439702009-02-05T23:57:00.000+02:002009-02-05T23:57:00.000+02:00Kust seda pelmeenivormi osta oleks võimalik?Kust seda pelmeenivormi osta oleks võimalik?Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2004159300474297372.post-10622622226704821012007-12-11T00:11:00.000+02:002007-12-11T00:11:00.000+02:00Catharina - Pigem siis vorm jahuseks teha, õliga m...Catharina - Pigem siis vorm jahuseks teha, õliga ma kardan, et ei tule midagi head välja, jäävad hoopis õli külge kinni.Ssillehttps://www.blogger.com/profile/17020218357269556766noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2004159300474297372.post-9793659810574649462007-10-14T17:00:00.000+02:002007-10-14T17:00:00.000+02:00ahjaa, kui keegi seda kommentaariumi veel loeb - k...ahjaa, kui keegi seda kommentaariumi veel loeb - kas pelmeenide vormist kättesaamise hõlbustamiseks on targem teha vorm jahuseks või õliseks? Esimese pannitäiega ei teinud kumbagi, teise puhul üritasin jahuseks teha, õlitamist pole veel proovinud.Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2004159300474297372.post-40597406323321201702007-10-13T11:41:00.000+02:002007-10-13T11:41:00.000+02:00Hahaa, ilmselt on neil vormide läbimüük kõvasti tõ...Hahaa, ilmselt on neil vormide läbimüük kõvasti tõusnud - paar päeva tagasi oli hind juba 45 krooni tükk :PAnonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2004159300474297372.post-75075649788555716762007-07-15T19:47:00.000+02:002007-07-15T19:47:00.000+02:00Pelmeenivorm ??? Kust selline asi. Vaatasin siin...Pelmeenivorm ??? Kust selline asi. <BR/> Vaatasin siin neid pilte ja mõtlesin, et kui lapata ümara tainalataka vahele hakklihamass ja siis too poolkuu nö. lõigata sobiliku diameetriga klaasi pealevajutamisel pelmeeniks. Äkki toimib.<BR/><BR/>Ise olen kunagi nokkinud ainult näppudega poolkuu serva kinni. Oli ikka käsitööd, et korralik söögikord kätte saada.Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2004159300474297372.post-5285557067926601312007-05-10T21:23:00.000+02:002007-05-10T21:23:00.000+02:00mmm...keefiri ei olegi taigna tegemiseks proovinud...mmm...keefiri ei olegi taigna tegemiseks proovinud. ise teen veest jahust ja soolast taigna ja sisule panen peale sibula ja soola ka armastusega küüslauku ja veitsa karrit, meie perele on siiani väga hästi maitsenud. ahjaa ja pelmeenid teen valmis näppudega, nagu tõeliseid sibirskie pelmeene ;)Karuemahttps://www.blogger.com/profile/16309187562239559315noreply@blogger.com